logo

Build Project NV

Build Project is reeds 20 jaar actief in de appartementenbouw regio Oost-Vlaanderen. We specialiseren ons hierbij op ruime luxueuze appartementen waarbij kwaliteit en service centraal staan. De appartementen worden verkocht "sleutel op de deur" doch met een ruime keuze naar afwerkingsmaterialen. Sinds kort proberen we ook een plaats te krijgen op de markt van de woningbouw. Verschillende projecten zijn in voorbereiding en zullen weldra worden opgestart.

Hoe gaan wij te werk?

Na een voortdurende zoektocht naar de meest geschikte terreinen, trachten we samen met onze architecten te zoeken naar een uniek ontwerp. Hierbij staat vooral de klant centraal. Wat vindt U als toekomstige bewoner belangrijk?

Vervolgens zorgt een vast team van zorgvuldig geselecteerde onderaannemers, onder onze supervisie voor een perfect afgeleverd resultaat.

Afwerking op maat.

Bij ons is de klant nog steeds koning. Zo is de keuze van alle afwerkingmaterialen zoals vloeren, binnendeuren, badkamer en keukens vrij te kiezen binnen een royaal budget.

Elke klant wordt persoonlijk begeleid bij het maken van zijn keuzes in de ruime toonzalen van onze samenwerkende detailhandels.